FLORIANI I VOGEL E KALL ATMOSFEREN

DSC_0049Floriani i vogël ishte ne qender te vemendejes mbrëm ne Oslo.Edhe pse është kohë e pushimeve dhe shumë nga bashkatdhetaret kan shkuar në pushime ne vendlindje, ishin tubuar numer mjaft i madh ne mbremjen muzikore te organizuar nga Argetimelive ne Oslo ku per aregtimin e tyre u perkujdesen Floriani i vogel,Ardian Gaxha dhe Ermal Fejzullahu nen percjelljen e Mentor Haxhiut. Vlen te theksohet se ishte kolonë e gjatë e te interesuarve për te marr nje foto me Florianin. Ai nuk ju mbet aspak borq adhuruesëve te vet me zerin e ti karakteristik,por edhe Ermali dhe Ardiani te njohur qe me parë per performacen e tyre te shkelqyeshme bene qe te kjo mbremje te jen e shkelqyeshme DSC_0082 DSC_0049 DSC_0061 DSC_0050 DSC_0029 DSC_0028 DSC_0027 DSC_0026 DSC_0025 DSC_0019 DSC_0011 DSC_0008 DSC_0094 DSC_0092 DSC_0090 DSC_0089 DSC_0088 DSC_0087 DSC_0086 DSC_0085 DSC_0083 DSC_0082 DSC_0082