NE ASHENSOR ME TE VDEKURIN,NJE VIDEO QE VLEN TA SHIHNI

Para pak ditësh sollëm një video nga një televizion brazilian. Bëhej fjalë për një kamera të fshehtë ku në një ashensor ikin dritat dhe papritur shfaqet një vajzë e vogël si fantazmë. Ajo është cilësuar ndoshta kamera e fshehtë më e frikshme e bërë ndonjëherë. Por nuk është më pak e frikshme edhe kjo kamera e fshehtë e realizuar po nga i njëjti emision. Sërish në ashensor, por kësaj here me një arkivol. ‘I vdekuri’ ngjallet dhe terrorizon viktimat e kamerës së fshehtë.