Qumili:Shkiet deshten pastrim etnik ate e fituan,kan mbetur vetem ne Hagë(video)

Njeri nder humoristet me te mirë shqiptar Sevdai Radogoshi ne emisionin e ti "Qumil Aga Show" program ky qe transmetohet ne ne TV 1st trajton ne menyrë te shkelqyeshme aktivitetet politike ne Kosovë pas ardhjes se Ramush Haradinjat dhe 100 vjetorin e Pavarsisë .Shiko videon ne HD ekskluzive ne Kosovalbaner.com