Gezuar me Prrall 2013 (video)

Humori me i ri gezuar me prrall me tupan

TE GJITHA DVD HUMORE GEZUAR 2013 DHE  TE GJITHA TV PROGRAMET SHQIP MUND TE I SHIKONI KREJT FALAS KETU  KLIKO DHE LIDHU ME BOTEN SHQIPTARE