DRENI MAHNITET ME MUZIKEN SHQIP NE NORVEGJI(VIDEO)

Nje bashkatdhetar shqiptar me vendbanim ne Norvegji tregon nepermes nje videoje jeten e ti ne Norvegji por edhe takimet e shpeshta me Drenjë.Në nje rast ati rruga i nderpritet derisa ishte duke kaluar me makinë dhe ishte duke ndegjuar këngë nga Sef Duraj. Per Kosovalbaner lexusi i rregullt i portalit dergon nje video te pa zakont ku shihet Dreni Brilopatë edhe ne oborrin e ti cka kësaj radhe nuk e leshoi let.Për me shumë shiko videon A do te kishi mendue ndonjeher qe Genta Ismajli ka gatuar bukë misri. Shikoni si gjindet ne kuzhinë Genta Ismajli dhe Lori.Se sa janë të vyeshme ato tregon kjo video ne vazhdim ju sjell Kosovalbaner.com Video plotë 30 min me Leonora Jakupin Leonora Jakupi ishte mysafire e emisionin "1 Kaffe me Labin"foli plot 30 min dhe foli krejt rreth asaj cka ishin te interesuar fansat e saj te clet i shtruan pyetje