SHIKO QFAR MARRINE BENE EDITA TAHIRI(VIDEO)

Nga kjo qe kemi parë deri sot ,se si janë pervetsuar te gjithë te vdekurit per interesa poltike dhe marrje te poenave ne emer te tyre, jemi te sigurt qe po të vdiste Albin Kurti ne burg (cka ka mundur t e ndodh shumë lehtë pas kesaj interviste,sipas deshmitarëve okular ne burgun e Pozharevcit.Ai është keqtrajtuar tej mase thot Hetem Elshani nga Bainca-Drenas ish i burgosur ne burgun e Pozharevcit)në Kuvendin e Kosoves emrin e Albinit do ta perdorte s'pari Hashim Thaci duke e lavdruar si zedhenes trim i UCK së në Prishtinë dhe si trim qe nuk diti te frigohet kurr edhe ne burgjet e Serbisë per te marr sa do nej vot ne emer te "Albinit te vdekur"por keshtu i gjall po i pengon bile edhe Edita Tahirin qe nuk mund ta kuptojm si nuk frigohet nga Zoti kur flet keto marrina