Skandal ne intervistë me Kadri Veselin(video)

Shikone kete pjesë te intervistes ku Kadri Veseli detyron moderatorin ta nderpren programin.Kah minutazhi i fundit duket Kadri Veseli duke i dhëne signale moderatorit qe ta nderpren arsyet...!
SHIKO SECONDI 40  I VIDEOS E TUTJE


TRANSKRIPTI I VIDEOS
Veseli:…pasur edhe perfundimin e vet pozitiv
Rida: Si e konsideroni qe kemi vrejtje serioze ne raportet nderkombetare per sa i perket gjendjes se rendit dhe ligjit
Veseli: ne cdo vend kemi probleme…. Natyrisht edhe Kosova ka probleme
Rida: Te pranishme shume…. Ama
Veseli: jane te pranishme per arsye se kemi nji fragjilitet t’ndeertimit te rendit dhe te institucionev dhe te instalimit te demokracise… dhe infrastruktures ligjiore… besoj se kjo, ky focus do t’jete edhe I parlamentit t’kosoves… percjelli ligjet per te menyren sa me maksimale te zvogeloje hapesirat e zbraztirat n’t’cilat njerezit te sjellen conform ligjit
SHKELJE SYRI
Rida: Ku jane problemet tjera serioze qe mendoni se mund tee…. Mund te reflektojne me t’vertet ne te ARDHSHMEN e Kosoves sa i perket rendit dhe t’ligjit… sit e behen keto ndryshime praktikisht… (ASISTENCE prej Rides) Ku e permendet parlamentin, e permendet mekanizmin e, si me than, te parandalimit, si mase qe, ose premtimit qe vendi mos te shkoj ma tutje I PERSHIER NGA KJO VALE si me than e mungeses se rendit e t’ligjit
Veseli: mendoj, mendoj……. Se nje zhvillim I perbashket
Rida: po…. Po… (ASISTENCE! E Ride - peshperitje): zhvillim I perbashket
Veseli: mendoj se nje zhvillim i perbashket I t’gjithe faktoreve politik n’Kosove… dhe ni fokusim ma I madh drejt shtetit ligjor do t’arrine permiresime t’jashtzakonshme n’kit concept
Rida: (kerkon nje strategji dalese nga bullshiti ne te cilin jane futur): Zoti Veseli, kerkoj nga regjia qe do ta bejme nje shkeputje per te kaluar ne tezen e fundit, ose kemi hapur dy apo tri teza te debatit.... do ta bejme nje shkeputje me publicitare per tu rikthyer pastaj per vazhdimin e kesaj interviste ekskluzive, Zoti Veseli