Miracle: tillbringat 26 timmar i en plastlåda i mitten av havet, som vände fartyget-Mrekullia:Qendroi 26 orë ne nje kuti plastike ne mes te oqeanit,pasi ishte rrotulluar anija

Nje amerikan qendroi mbi 26 orë ne mesin e Oqeanit pasi qe anija e ti ishte rrotulluar.Ekipet e shpetimit u habiten kur gjeten ate te gjallë.Ai kishte qendruar ne nje kuti plastike e cila sherbente per zbarkimin e peshqëve. gjatë gjithëkohës ai kishte qendruar duke kenduar per tæi dhan veti vullnet per te mbjituar. Momentalisht gjindet shnosh e mirë dhe ai eshte i lumtur qe ka mbijetuar kete krizë