VIP SHPIJA 3 live

Sot 22.10,fillon VIP SHPIJA 3
Ketu trasnmetohet VIP SHPIJA LIVE Ju informojm se per ta parë ne menyrë te rregullt dhe ne kualitet ju duhet te abonoheni ne IPKO per Kosovë dhe Digialb për vendet tjera me nje cmim te vogel prej 5 euro.
Për te gjithë ju qe per shkaqe te pamundesisë te siguroni transmetimin e rregullt mund te gjeni ketu ne kete link trasnmetimin per mes internetit