Richard Goree shqiptar !(video)

                                                     Kjo cka do te shini ketu ne pak minuta
besojm do te ju befason pozitivisht
 

Kliko ketu bashkohu me ne ne ne facebook dhe shih emisionin e eplotë 30 minutesh ku ky shqiptar tregon me gjerat pozitive qe i kan ndodh per shkak e i perngjan artisitit te madh botëror.Sa mawedonas jan metur pa tekst kur kan takuar por edhe sa here janë konfrontuar njerëz duke polemizuar ne mes veti duke mos u besuar syve te tyre