Serb huligans(video)

Serbian hooligans have said "will travel to Skopje to beat the Albanians". They said they will have the support of Macedonian fans.

About 300 Serbian hooligans will leave tonight to Macedonia to picked scores with Albanians. So writes today Serbian newspaper "Kurir" warning scenarios of violence and provocations by Serbian hooligans, who will travel to Skopje for the next football match Macedonia - Serbia 2014 World Cup Qualifiers.

Hooligans who have threatened violence belong to two major groups of fans "Delije" and "Grobari"

Serbian hooligans in their calls announced said they "will travel to Skopje to beat the Albanians". They said they would be more than 300 people, but will have the support of Macedonian fans Crvena Zvezdës and Partizan.

The "I prepare a big surprise for Albanians in Skopje. Very well then I will remember us. The aim is to throw them around town and beat them. We go there by a private Directing, and not organized, so we think that no problem will be in Skopje ", Serbian hooligans have written to Belgrade media. MIA has stepped up security measures in the streets of Skopje and other destinations leading to the capital.
Një grup prej dhjetë huliganësh serb janë rrahuar sot nga dhjetëra të rinj shqiptarë, në afërsi të Çarshisë së Vjetër të Shkupit, njofton gazeta Koha. Serbët, tifozë të kombëtares serbe të futbollit, që sonte pritet të ndeshet me kombëtaren e Maqedonisë, në orët e mesditës së martë ishin nisur drejt Çarshisë me qëllim që të provokojnë shqiptarët, ndërkohë që rrugës për në këtë pjesë, kishin filluar të bërtasin fyerje antishqiptare dhe anti-Kosovë. Me këtë rast, të revoltuar nga provokimi, dhjetëra të rinj shqiptarë dhe kalimtarë të rastit, kishin filluar të godasin serbët, të cilët pasi kanë marrë goditje të shumta, kanë ikur në drejtim të sheshit të Shkupit. Me te rejat nga sporti shqiptar video