Strange accident

Kur vozitja eshte ne borë dhe te paraqitet pengesa e pa pritur perpara nuk mbesin shumë alternativa per te provuar.Se nje ngjarje e till mund te shpeton pa pasoja mund ta shihni ne videon ne vazhdim. Dicka qe nuk kemi parë me parë kurr,por si gjithmon keto ngjarje ndodhin ne polin veror te botes ne ish shtetet sovjetike