Vali Corleone beaten in Istog

Vali was beaten in Restortin famous "Trout" which is located in the city, this news was announced by several witnesses who were present at this event.

Person who has beaten Valin is a public person and his name has not been revealed, on the other hand we do not have any confirmation from the police about this.

shqip**************************************************************
Personazhi kontravers nga Gjilani, i cili diteve te fundit ka qene shume i perfolur per jeten e tij luksoze dhe lidhjet e tij me femrat e estrades shqiptare, si duket eshte rrahur sot ne oret e mbremjes ne qytetin e Istogut.

Vali eshte rrahur ne Restortin e njohur "Trofta" i cili ndodhet ne kete qytet, kete lajm e kane bere te ditur disa deshmitar te cilet kane qene te pranishem ne kete ngjarje.

Personi qe ka rrahur Valin eshte nje person publik dhe emri i tij nuk eshte bere i ditur, ne anen tjeter ende nuk kemi ndonje konfirmim nga ana e policise per kete ngjarje.