utfärdad lik från graven-Nje kufomë serbe u nxorr nga varri dhe ju vodh ari qe kishte ne qafë(video)

En evenemang ovan i Kosovo Shterpce en serbisk familj klagar över att du GRÄVA UPP kufaoma sin son och du tog guld i halsen hölls efter mamma har lämnat graven, Klan Kosovo rapporter

Nje  e pa zakont,ne Shterpce te Kosoves nje familje serbe ankohet se ju zhvarros kufaoma e djalit te tyre dhe ju muarr ari ne qafë qe e mbante pasi nena ja kishte lene ne varr,raporton Klan Kosova